Blog

Sedací soupravy

07.05.2013 14:32

 

Existuje ještě mnoho nábytku potřeby v novém domě, ale jedna oblast, která jsem obzvláště dočkat, až se, aby se děti herna. Po celé měsíce, to jediné, co v místnosti byl obnošené šatstvo pohovka z 80. let (i když má dobré kosti - to je Baker sofa s polštáři dolů). Těsně před Vánocemi jsme se konečně dostali koberec na pokoji, vlastní velikosti sisalu. Já jsem vždycky ohromen způsobem, jakým koberec dělá místnosti cítit mnohem víc hotovo! Avšak přídavek na koberec také sloužil zdůraznit potřebu konferenčním stolkem a řádné uspořádání sedadel.
 
Vzhledem k tomu, že moje děti jsou mimo malé jeviště plastového nábytku, "herna" je opravdu více "viset pokoj." Z tohoto důvodu jsem vážně uvažuje o průřezu jako hlavní kus nábytku v této místnosti - něco, co bude příjemné pro relaxaci, sledování televize, čtení knihy, lenošení. Mnoho sectionals na trhu právě teď jsou velmi hluboké - moje preference je ten, který je pohodlný, ale ne příliš hluboko. Nechci party jámy!
 
Z nějakého důvodu lidé mají smíšené pocity, pokud jde o sectionals. Když dělá výzkum pro tento post, zdálo se, že malý pocit rozpaků či studu do nákupu sekční, a mnoho obviňoval jejich manžela "trval" na řezu, jako by to byla volba funkce nad estetiku. Zjistil jsem, že se to být zajímavé, protože existuje mnoho míst, kde řez je přirozený a atraktivní volbou.

První zpráva

02.05.2013 15:35

Dnes byl spuštěn náš nový blog. Prosím sledujte jej, budeme se snažit přinášet vždy aktuální informace. Číst zprávy tohoto blogu je možné i přes RSS kanál.

Novinky

Informace pro návštěvníky

02.05.2013 15:36
Informujte Vaše návštěvníky co možná nejčastěji o novinkách a akcích na Vašem webu. Aby se...

Štítky

Nebyly nalezeny žádné štítky.